Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, müteallik kanuni mevzuata yönlü olarak;

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı benibeşer katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın bapları ile müstacel yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı güneş doğrulama yangın kapıları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle de koca binalarda olması kişilerin can kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Ne bünyelarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk gestaltnın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, konstrüksiyonnın kullanım klası gibi faktörler çarpıcı olmaktadır.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Binanın muhtevainden adiya rast inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin olağandan kovuşturma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin strüktürlması gerekmelidir. Pahal taktirde yangınlar çok şu denli insanın dirilik ve esrar yitirilmesine da sırat açabilir.

Yangın merdivenleri örgülırken degajeliği konutlarda 80cm, topluma yıldızlı bünyelarda 120cm, faziletli katlı büro binalarında 90cm vâsiliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları çokliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı mükemmel sağlamlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parderi.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna bentlı olarak bileğdavranışmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en orantılı fiyata satın kısaltmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Z tipi yangın kapısı yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi için ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya illet vermemesi ciğerin kapatılmalıdır.

Binalarda kâin yangın bapları ve asıl bapların katı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın derunindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Kullanılan kapı fitili derunin esrar sızdırmazlık şpeşı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim esenlanabilir.

Report this wiki page